Innvandring

Fagforbundsleder for tysk politi: – Sikkerhetspolitisk vanvidd

Lederen for det tyske fagforbundet for politiet går ut med en svært tydelig uttalelse etter det siste terrorangrepet, IS-angrepet som ble utført i Solingen. - Migrasjonskrisen er først og fremst en kriminalitetskrise, sier Manuel Ostermann. Han sier videre at det ikke er noen tvil om at det som utgjør størst fare for tyskeres liv og helse i dag er innvandrede islamister. 

Han vet selvsagt hva han snakker om når han uttaler seg hardt og bestemt om innvandret kriminalitet, den tyske fagforbundslederen Manuel Ostermann. Politiet er absolutt førstelinjetjeneste i møte med volden, og det er derfor heller ikke overraskende at Ostermann omtaler situasjonen som «sikkerhetspolitisk vanvidd».

Uttalelsene kommer etter det nylige knivangrepet i den tyske byen Solingen, der tre mennesker mistet livet og åtte ble skadet – fire av dem alvorlig.

Ostermann nevner også knivangrepene spesifikt i sin appell. Det er det all grunn til. Som vi skrev i Det tyske blodbadet, er det nå omtrent 9.000 årlige knivangrep som ender med «alvorlig eller farlig kroppsskade», samt nær 5.000 årlige knivran med påfølgende kroppsskade. Antallet saker har økt betraktelig bare fra 2022 til 2023. Regner man sammen økningen i knivangrep og knivran er økningen på ufattelige 1.500 hendelser.

– Tyskland er ikke lenger et trygt land, sier Ostermann, før han fastslår at ingen av endringene i Tyskland er av det gode slaget.

– Nå er tiden inne for å erkjenne virkeligheten og implementere klare tiltak i den konstitusjonelle kampen mot nettopp denne sikkerhetspolitiske galskapen, sier Ostermann.

Dobbel krise

Remix News skriver at Ostermann beskriver flere pågående kriser.

Som leder av det nest største politiforbundet i Tyskland, med nesten 100.000 medlemmer, veier ordene hans ekstra tungt hos publikum og politistyrker som må håndtere Tysklands økende usikkerhet.

I et intervju sa han at politikere ofte leverer tomme fraser etter slike angrep, og Solingen var ikke noe unntak. Han bemerket at det islamistiske terrorangrepet i Mannheim, som resulterte i en politibetjents død, viste at det er liten bekymring for hva politioffiserer må møte.

«Det er uforståelig at budsjettet til politiet kuttes mens trusselnivået øker», sa Ostermann til Apollo News.

I likhet med alle andre europeiske land med masseinnvandring fra MENApt, strever tyskerne med å håndtere kriminaliteten. «Politikrise» er det mest betegnende begrepet, der det mangler operativt personell på bakken, mediene unnlater å belyse hvilken fare politifolk utsettes for, og ikke minst den politiske, manglende tiltroen til at politiet klarer å utføre sitt oppdrag uten å være «systematisk rasistiske».

Tidligere i år gikk Ostermanns forbund ut med en advarsel om personalmangel. Forbundet påpekte at «mangelen på personell i offentlig tjeneste setter demokratiet i fare og fører uunngåelig til mindre sikkerhet».

Det er unektelig en farlig utvikling – og den må sees i lys av asylpolitikken.

Handlingslammelse

Tysklands sosialdemokratiske regjering svikter når det gjelder sikkerhet for borgerne, fastslår Ostermann.

Ifølge Ostermann svikter asylpolitikken. Fagforeningsmannen sa at det er mangel på interneringssentre for utvisning, byråkratisk galskap og mangel på handling fra politikere. Det faktum at de fleste deportasjonene mislykkes «sier mye», sa han.

Ostermanns holdning er en skarp avvisning av innenriksminister Nancy Faesers påstander gjennom mange år om at ytre høyre er landets største ekstremismetrussel, til tross for rikelig bevis som viser noe annet. Nå, med rekordhøye voldelige kriminalitetsnivåer i Tyskland, rekordmengder av utlendinger som begår forbrytelser, en islamsk ekstremistisk knivangriper i Mannheim som drepte en politimann tidligere i år, og det siste angrepet i Solingen under Mangfoldsfestivalen der tre ble drept, hevder han at uttalelsene hennes ser mer og mer latterlige ut.

I mellomtiden hevdet sosialdemokrat SPD-leder Saskia Esken som svar på Solingen-massakren at «jeg tror ikke vi kan lære mye av dette angrepet», skriver Remix News.

Vel, de bør lære av angrepet. Tyskland blir lagt merke til langt utover egne landegrenser. Ikke minst blir landet lagt merke til på grunn av den ekstreme økningen i innvandret vold, men også for sin standhaftige insistering på at mangfold er et gode.

Tilfeldige ofre – over alt

Vi avlegger av og til den italienske journalisten Giulio Meotti et besøk. Han har en doktorgrad i filosofi og har skrevet for blant annet Il Foglio i Roma, Wall Street Journal, National Review og Jerusalem Post. Han har også forfattet flere bøker, hvorav boken Et nytt holocaust er oversatt til norsk. Meotti satte Norge på kartet for israelerne og nylig omtalte vi hans analyse av franske tilstander. Meotti har også lagt merke til  hva som foregår i Tyskland, og skrevet om landet i Israel National News under overskriften Tyskland er i alvorlig islamiseringstrøbbel. Italieneren påpeker nøyaktig de samme problemene som den tyske politimannen.

Journalist Julian Reichelt skrev etter Solingen:

«Mandag: Mann knivstukket i hjel foran leiligheten sin i Schwabach. Mandag kveld: Mann knivstukket til døde på Hamburg jernbanestasjon. Tirsdag: Politiet skyter kvinne med kniv i supermarked. Onsdag: Henrettelse med skudd i hodet på Frankfurt sentralstasjon. Fredag: Tre døde i Solingen på grunn av knivterror. En helt vanlig uke i Tyskland”.

Wangen im Allgäu: Syrisk mann knivstikker en fire år gammel jente i et supermarked. På et regionaltog mellom Hamburg og Kiel, nær byen Brokstedt, med 2.000 innbyggere som absolutt ikke ba om å havne på det geografiske kartet over sivilisasjonssammenstøtet, knivstakk en palestinsk-arabisk asylsøker to jenter på 16 og 19 år. Så ble tre såret med kniv på en hybel i Ravensburg. Så drepte en asylsøker i Illerkirchberg, en liten by nær München, en jente som skulle på skolen (og skadet venninnen hennes alvorlig). I mellomtiden drepte en tsjetsjensk migrant en mann på en LHBT-festival i byen Münster.

I Oggersheim knivstakk en somalier som ropte «Allahu Akbar» 20 år gamle Jonas S, som tilfeldigvis gikk forbi ham, med kniv med tjuecentimeters blad. Da en venn skyndte seg å hjelpe, stakk somalieren våpenet i nakken på 35 år gamle Sascha K. Mannen hadde ingen fluktmulighet og døde. Deretter angrep somalieren 20-åringen igjen, stakk ham i hodet og kuttet av høyre underarm. Somalieren gikk deretter inn på et apotek og stakk en kunde ved kassaapparatet i brystet. Somalieren sa at han «ønsket å drepe tyske menn».

Brokstedt, Illerkirchberg, Oggersheim, Mannheim, Solingen… De slår til overalt, i små og mellomstore byer, i provinsene og i utkanten.

Det er ikke bare grovt, det er regelrett nedslakting av tilfeldige, uskyldige folk.

Mangfold eller underkastelse?

Meotti påpeker det absurde i at dette er blitt dagligdags, mens responsen på volden og drapene ikke er forferdelse og realpolitiske endringer, men mer mangfold:

«I løpet av den demografiske endringen på grunn av den muslimske majoritetsbefolkningen i metropolene som forventes i nær fremtid, kan andre prioriteringer enn mangfold dukke opp», skriver Botho Strauss, den store tyske forfatteren og dramatikeren, en av de viktigste i sin generasjon, inkludert blant de mulige kandidatene til Nobelprisen i litteratur (han vil aldri vinne den, med mindre de tildeler prisen til en «rasist»).

Og likevel hadde de gjort alt de kunne for å gjenoppbygge samfunnet som en mega «mangfoldsfestival»: Ramadanlys i byer, «no-go-soner» for jøder, dommere som bruker sharia-loven, skoler som forbyr miniskjørt for å unngå problemer fra migranter, muezziner som kaller til bønn, Bundesligaen som setter kamper på pause for å la muslimske fotballspillere bryte fasten under Ramadan, forlag som sensurerer bøker som kritiserer islam, professorer som er kritiske til islam tvinges til å undervise i skuddsikre vester, komikere som er tiltalt for å ha hånet Erdogan, partiledere som åpner opp for islamsk lov, islamske patruljer, en boom i tvangsekteskap…

Og mens Solingen talte sine døde og ennå ikke hadde pågrepet gjerningsmannen, var ingen tid bortkastet foran Nürnbergkatedralen – med jihadistflagg.

Det kalles okkupasjon og utskifting, selv om jeg forstår at det høres bedre ut å kalle det «mangfold».

Meotti er dyster i sine spådommer, men det er det heller ingen grunn til å undres over. Man ser det samme i Tyskland som man ser i Frankrike, England, Sverige og også her hjemme. Viljen til å bortforklare, til å pøse på med mangfoldsfeiringer og bøye hodet for maktmennesker i moskeer, medier og tenketanker når de roper «rasist!», «ekstremist!».

Politiets fagforbundsleder Ostermann har rett når han sier at tiden for å tabubelegge beskrivelser av virkeligheten er over. Vårt stalltips er at angrepene i Mannheim og Solingen vil gi utslag ved neste valg i Tyskland. Noe annet er vanskelig å se for seg når man når det punktet der vanlige folk får nok.